Etusivu | Ajankohtaista | Yhteystiedot

Turun Hotellit

Kaikki Turun hotellit listattuna kätevästi yhdellä sivulla. Voit varata huoneen suoraan superhinnoilla yhteistyökumppaniltamme Bookings.com:sta.

Ajankohtaista


Turun hotelleissa keskiarvoa parempi täyttöaste

20.3.2014

Turun hotellien käyttöaste oli vuonna 2012 56%, mikä on 8 % maan keskiarvoa parempi. Turu

Vuoden 2012 aikana vuoteiden käyttöaste oli hieman alhaisempi, n. 51%. Laskua molemmissa oli kuitenkin verrattuna viimevuoteen n. 4 prosenttiyksikköä.

Lähde www.tilastokeskus.fi

Cumulus-hotelliketju uudistaa hotellejaan

20.1.2012

- Uskomme vahvasti hotellitoiminnan kasvun mahdollisuuksiin. Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin uudistetulla hotellikapasiteetillamme, kertoo toimitusjohtaja Harri Sivula Restel Oy:stä.

Vuoden 2012 aikana uudistetaan kaikkiaan yhdeksän eri hotellia, mukaanlukien Turun Cumulus.

Lähde www.rantapallo.fi

Hotelliprostituutiota Omenahotelleissa

10.11.2011

Seurakunnat Tampereella haluavat auttaa prostituoituja. Pro-tukipiste perustettaisiin kohun keskellä pyörineeseen Omenahotelliin. Aamulehti nosti viime kuussa julkisuuteen Omenahotelleissa toimineen prostituutioringin. Kiinteistö on seurakuntien omistuksessa.

- Ilmiön tunnistaminen on vielä lapsenkengissä. Tunnistamisosaamista ei ole kovin paljon, eikä meillä ole sovittuja järjestelmiä siitä, miten sitten toimitaan kun jotain ihmiskauppaan viittaavaa havaitaan, sanoi Päivä Ahtiala.

Lähde www.aamulehti.fi

Hotelliyöt hinnat pysyneet lähes samalla tasolla 7 vuotta

1.7.2011

Hotels.com:n Hotel Price Indexin mukaan hotellien hinnat Euroopassa ovat laskeneet 1 prosentin vuoteen 2004 verrattuna. Hinnat ovat vaihdelleen paljon vuosien saatossa, mutta pitkällä tähtäimellä pysyneet tasoissa.

Verrattuna vuoteen 2009, 2010 hinnat laskivat Suomessa 5%. Suomi oli harvoja Eurooppalaisia maita, jossa hinnat laskivat.

Lähde Hotels.com Price Index

Hamburger börssin vintillä savusi

28.11.2008

Hotellin vintin ilmastointilaite alkoi savuttamaan perjantaina iltapäivällä ja koko hotelli jouduttiin tyhjentämään kokonaan. Päivystävän palomestarin mukaan palopesäke tukahdutettiin nopeasti, mutta koko rakennuksen ilmastointihormit jouduttiin tarkastamaan mahdollisten etäpalopesäkkeiden vuoksi.

Lue alkup. juttu Iltalehdestä